Acta permanent 24/02/2016


ASSEMBLEA ORDINARIA
DATA: 24 FEBRER 2016
LLOC: ANTRO (c/ de la Plaça 31) Piera
HORA: 7,30
Pren acta: Anna
Assitents: Artu, Lucie, Juli, Aurea, Pere, Anna,, Josep, Anna, Alba

ORDRE DEL DIA:
1 – Com gestionar el deute d’un soci
2 – Es manté el correu d’Assemblea anoia?
3 – Cartells de la plaça del Pilar
4 – Fira
5 – Hores dels autocupats, fem una borsa?
6 – Informatius

1 – Es decideix que es contacti amb el soci i encara que estigui fora de la comarca, si està en una ecoxarxa, potser podria tornar el deute i si no hi està, li podem proposar que faci hores socials pel col.lectiu. Contacta Anna

2 – El correu Assemblea anoia, fa 9 mesos que no es s’usa. Alguns de l’actual assemblea ho desconeixien. Tot i que estem acostumats a no usar-lo, creiem que és millor mantenir-lo al menys 6 mesos, per fer més ràpids els contactes derivats de les assemblees, per no congestionar socisanoia. Ens donem aquest temps

3 – Els panels que hi havia en l’antic local del Aparador, en els quals hi havia el mapa del projectes productius, no els podrem recuperar, perquè el propietari del local, diu que els vinils que fan de suport són seus i el mapa hi és enganxat. Ho desestimem.

4 – L’ Anna llibertat i l’Aurea s’han ofert per gestionar les fires. Si pot ser es posaran d’acord amb els que abans les portaven (Dani i Diana) per tal de fer-les conjuntes, o no. Cal saber la seva
disponibilitat en aquests moments. Cal preguntar al Dani si es pot usar el correu: firanoia@gmail.cat

No es fa la fira del 27 de febrer per manca de temps.
Intentarem fusionar-nos amb altres fires afins, com la de Mediona, per exemple.
Es debat sobre si assistir a la Fira del S.Crist, o a la de la Diversitat, si millor a la pl del Peix o be al Parc del Gall Mullat.
Quedem per la propera reunió per decidir-ho.

5 – Les hores que donin els autocupats per pagar, es posaran en el llistat del Basar, per tal que tothom les pugui veure i demanar-les si cal.

6 – El lloguer del Antro val 100 euros i 80 ecos. Els ecos els posen la gent que fa acollida que es el que paga la CIC per fer aquesta tasca. Els altres 100 euros, es fa la proposta d’obrir l’ Antro com local social de l’ecoxarxa. Allí s’hi podran exposar els productes, també una biblioteca de llibre de segona mà i volem oferir alguna cosa de beure.
En principi farem torns d’una persona cada tarda durant els dies laborables.
Es queda pel dia 2 a les 7h. a lAntro per acabar de perfilar l’obertura del local.

7 – Informatius:
– El 6 de març, hi ha intercanvi de llavors a Argençola amb en Josep Mestre i podríem unir la trobada amb la Bioregional Sud, per la tarda. S’aprova.
– El 27 de Febrer les 12 a l’Antro, la comissió d’educació farà una xerrada sobre Moneda Social
Sense re més a tractar es tanca la sessió