Assemblea permanent 10/2/2016

ACTA ASSAMBLEA GENERAL ECOXARXA ANOIA
DIA 10 DE FEBRER DEL 2016
( Anna, Josep, Juli, Aurea, Artur, Lucie, Jose, miki i Anna Llibertat ).
PUNTS A TRACTAR:
– Cartells del Local d’Igulada,
– Nou Espai de reunions i lloguer,
– Documentació d’acollides.
– Fira.
– Relació amb el CIC.
– CES.

1er: CARTELLS D’IGUALADA;
S’acorda que els cartells que en el seu moment es van portar al local d’igualada s’han de recuperar per a poder col,locarlos en el nou espai/local i així seguir fent un ús d’aquests.
Es queda doncs que en Juli contactarà amb el propietari del local d’igualada( Joel ) per avisar-lo de la seva retirda i que ens dongui el «visto bueno». L’hi envirem un e-mail i en quan algú es pugui acostar a Igualada ja els retirarà.

2on: DOCUMENTACIÓ D’ACOLLIDES;
Hem parlat dues possibles opcions:
– Crear un flyer i redactar els punts importants per a fer arribar a la gent el que és l’ecoxarxa anoia. ( format més elaborat ).
– Crear una enganxina, o un altre format més sencill amb el nou logo de l’ecoxarxa i el e-mail o contacte més directe cap a nosaltres. ( format més sencill ).
Tant una opció com l’altre tindràn el nou logo, i quan s’aprovi la proposta del text s’enviarà al gremi d’informàtica per a que en facin el disseny i es puguin tenir quan abanç millor.
La comissió d’acollida amb la col.laboració de l’Anna, s’ofereixen per a dur físicament la proposta del text per a la propera assamblea i a partir d’aqui seguir treballant sobre el tema.

3er: FIRA;
Ens hem adonat de la falta de comunicació entre l’ecoxarxa i els organitzadors de la fira; així que intentarem esperar una resposta directe d’en Dani i l’altre noia per a veure si volen seguir fent-se càrreg de dita responsabilitat, ja que creiem que es important que els que organitzin la o les fires siguin persones més implicades en les assembleas generals i/o si mes no, buscar una comunicaió molt més responsable si de veritat espensa en fer faquest acte i que tot surti el millor possible. Aixi que de moment queda «anul,lada» la possible trobada del dia 27 de Febrer.
L’Anna Llibertat i la Aurea es comprometen a organitzar una fira per el mes de Març, peró que exposaran la seva feina a la propera assamblea.
Per una altre banda hem possat data per a fer la xerrada sobre la moneda social:
Aquest dies seràn els dissabtes 20 i 27 de Febrer ( els dos dies ), a les 12’00 del migdia al nou local del PA, aquí a Piera.

4art; CES
Es comenta que si us plau activem les demandes a la pàgina del CES, per així activar i donar força al moviment als ecos.

5e; CIC
Aquest tema ha donat molt de si, ja que ens ha fet plantejar realment els funaments o la filosofia que volem dur a terme com a realitat amb l’ecoxarxa anoia. S’ha obert el debat de si en algun moment estèm dispossats a introduïr els euros com a eïna per pagar certes despeses que es plantegen i que no depenen del módel idoni que desitgem com gestionar tot amb la moneda social.
També hem parlat dels dos grans paraigües jurídics en els que estem lligats directament com a ecoxarxa anoia, (que estàn formats o en procés avui en dia, així com a Barcelona i Igulada ).
La comissió d’altes de socis demanarà un augment de la retribució a la CIC i així poder col.laborar en el manteniment del nou local, ja que es planteja fer aquesta feina desde el nou local del PA a Piera per el de Calafou, que es on s’està fent fins ara.
( encara per debatre a la següent assamblea ).

6e; ESPAIS DE REUNIÓ I LLOGUER
Tenim nou local aquí al centre de Piera ( el PA ), peró hem de veure com gestionem el lloguer ( 180 eur al mes ):

– El lloguer es de 50% en euros i 50% en moneda social.
– El local es comparteix amb un taller d’informàtica que el treballa l’Artur.
En un principi s’ha acordat de que la part del taller d’informàtica pagarà la seva part en euros ( 100 eur) i l’ecoxarxa la resta de lloguer en ecos ( 80 ecos ).
Tot aixó es planteja deixant un període de prova, i en tres mesos aproximadament parlar de si s’ha de fer algun canvi al respecte.
Ens plantejem activar el local i poder organitzar activitats, xerrades, esposició de productes,etc.
L’Anna es compromet a crear i enviar una carta als socis anoia per oferir el local i que el vulgui gestionar, o sigui buscar gent per dinamitzar el local amb poibilitats d’exposar el seu producte o projecte productiu dins de l’ecoxarxa anoia.
Es proposa de possar un contador o esbrinar quin gast de llum, aigua, etc. porta al local
mensualment, ja que si la cosa es dispara, es tornin a parlar les bases de reparticions de
com pagar el lloguer amb l’Artur.

PUNTS A RECORDAR PER A LA PROPERA ASSAMBLEA
– FIRES.
– RESPOSTA DE LA CARTA SOBRE DINAMITZAR EL LOCAL.
– REFLEXIÓ PERSONAL SOBRE L’ESPERIT DE L’ECOXARXA. ( volem demanar euros a la
CIC….?)
– COM ESTÀ EL TEMA DELS CARTELLS D’IGUALADA.
-NOU ESPAI D’ACOLLIDES.
-PROPOSTA D’INICIATIVA (PER A COL.LABORAR EN OBRES O NECESSITATS DE
PERSONES QUE NECESSITIN UN COP DE MÀ EN ALGUNA FEINA DETERMINADA).

Espero que passeu una bonica setmana, ens veiem aviat companys!!
Llibertat