C. EDUCACIÓ

L’ educació es pot veure tant com un pont que estableix les regles de la relació en el món que ens toca viure com el procés pel qual es transmeten, els coneixements acumulats, aptituds i valors.

Per això proposem, des de la Comissió, treballar les relacions socials dins de l’Ecoxarxanoia d’una manera oberta, dialogant, sense prejudicis i amb sinceritat.

També volem aprendre a aprendre dels altres i amb els altres, engegant una r-evolució personal que ens ajudi a conèixer-nos a nosaltres mateixos, les nostres mancances, les nostres habilitats, les nostres capacitats tot realitzant-ho en sintonia amb el grup al que pertanyem.

Sovint s’associa l’educació amb la infància, però nosaltres considerem que ha de ser un aspecte present al llarg de la vida i per això adrecem les nostres activitats a les persones que formem part de l’Ecoxarxa, sense excloure de que hi participin els seus infants.

Serem incapaços d’educar als menuts si primer no estem educats nosaltres en el coneixement propi i del què ens envolta.

Per tal d’anar-ho treballant, organitzem:

– Jornades lúdiques,

– «Què ens qüestionem?» Ens permet ajuntar-nos, compartir idees i qüestionar-nos-ho tot. Es un espai de debat on en cada sessió es plantejarà un aspecte que ens preocupa del present o futur de l’Ecoxarxa i que considerem que s’ha de tractar amb deteniment.

– « I tu que saps?» , es una cita enfocada cap a descobrir els coneixements dels altres i de les seves habilitats tot compartint-les i donant-els-hi valor.

La comissió d’educació és un grup obert a noves incorporacions i a idees. Podeu enviar les vostres idees per debatre o les habilitats que vulgueu compartir a la comissió d’educació (educanoia@ecoxarxes.cat)

Us encoratgem a participar-hi

Salut