acta permanent 03/09/2014

Assemblea Permanent 03/09/2014

REGISTRE ASSEMBLEA

DATA: 03/09/2014

LLOC: Local Social EcoxarxAnoia (IGD)

ASSEMBLEA: Permanent

HORA INICI PREVIST: 19 h. / REAL: 19:06 h.

HORA TANCAMENT PREVIST: 21 h. / REAL: 21:15 h.

REGISTRE: Victor

ACTA: Victor

TORNS: Dani

TEMPS: Juli

FACILITACIÓ: Lucie

___________________________________________________________________________________________________

PRESENTACIÓ: No hi ha cap presentació nova.

—————————————————————————————————————————————————————

ORDRE DEL DIA:
PROPOSTES PRESENTADES:

1. PROPERA GESTIÓ ALTES AUTO-OCUPACIÓ DE L’ANOIA

PUNTS PENDENTS

2. ECONOMÍA

3. NOU LOCAL

PUNTS ASSEMBLEA

4. CES.

5. REBOST

6. PAD/INFOXARXANOIA/WEB ECOXARXANOIA/WEB SOCIAL DE LA CIC

7. ASSEMBLEA MONOGRÀFICA ESTRATÈGICA

8. INFO ALTERANOIA

—————————————————————————————————————————————————————

PROPOSTES PRESENTADES:

1. GESTIÓ DES DE L’ECOXARXANOIA DE LES ALTES D’AUTO-OCUPACIÓ DE L’ANOIA: Des del GT Acollida (Artu) s’informa que dins de l’estrategia de descentralització de la CIC s’ha convidat a l’EcoxarxAnoia a iniciar el procès de gestió i seguiment de les altes d’auto-ocupació de l’Anoia i des de l’Anoia. Hi hauran unes primeres jornades de capacitació (18/19 setembre 2014 AureaSocial BCN).

ACORD: El GT Acollida assistirà i que presentarà posteriorment la informació i detalls concrets per prendre una decisió definitiva.

—————————————————————————————————————————————————————

PUNTS PENDENTS

2. ECONOMIA: Impugnació de l’ùltim estat de comptes.

Des del GT Economia (Victor) es presenta de nou l’últim Estat de Comptes, explicant que l’errada que l’havia fet impugnar aquest punt en l’anterior assemblea no es trobava en els números presentats, si no en la gestió de caixa, que s’aclara amb la liquidació definitiva de l’efectiu de tresoreria. A part de l’autocrítica corresponent, s’extèn la crítica a la resta d’assemblea per la falta de seguiment dels números comptables de l’EcoxarxAnoia. “La confiança personal no pot deixar enrrera l’autocontrol col·lectiu”.

ACORD: Ampliar i reforçar amb persones més preparades el GT d’Economia per evitar-ne properes errades i per gestionar correctament els àmbits econòmics de propostes com la de l’anterior punt 1. (GESTIÓ DES DE L’ECOXARXANOIA DE LES ALTES D’AUTO-OCUPACIÓ DE L’ANOIA).

OBSERVACIONS: Es recomana també la separació de carrecs entre comptables i tresorers i d’evaluar properes necessitats de fer-ne servir comptes de diposit per l’efectiu de l’ecoxarxa.

3. NOU LOCAL

Seguim sense poder contactar amb la propietat per concretar la proposta.

ACORD: Retirar aquest punt com pendent fins a una nova reobertura del cas.

—————————————————————————————————————————————————————

PUNTS ASSEMBLEA

4. CES. Nova Gestió i evaluació d’estat.

Des del GT Moneda Social (Artu) -que asumeix la gestió del CES- es presenten varies mesures d’autocontrol: 4.1. Actualitzar totes les contrasenyes d’entrada i gestió al CES. 4.2. Preparar un model de gestió: seguiment comptes inactives, regulació de maxims i minims, etc. 4.3. Comptes  en descobert: Segons el nou model de gestió de la moneda social de l’ecoxarxa, s’han detectat dos comptes amb un nivell massa alt de negatiu.

ACORDS: 4.1. S’aprova la mesura. 4.2. S’espera que el GT presenti un informe complert del nou funcionament. 4.3. Respecte als comptes en descobert, s’aprova parlar-ne amb CaLaFou per veure col·lectivament que fer amb el compte d’un projecte autonom actualment tancat. I com que l’altre compte és personal i ha quedat bloquejada, informarem a la persona relacionada al compte, convocant-lo a una assamblea de l’EA per si vol rebatre la decisió o donar-ne les explicacions pertinents.

6. PAD/INFOXARXANOIA/WEB ECOXARXANOIA/WEB SOCIAL DE LA CIC

El GT Infoxarxa (Artu) informa de la creació d’un PAD intern en línia per l’assemblea de l’ecoxarxa. Rebrem per correu l’enllaç i password corresponent.

ACORD: Davant la multiplicació de mitjans i plataformes, s’acorda el següent: 6.1. Derivar la tasca interna de debat i comunicació que fins ara feiem des de la Web Social de la CIC al nou PAD. 6.2. Mantenir l’InfoxarxAnoia com una finestra al públic del treball intern de l’ecoxarxa, mantenint-lo en wordpress com una alternativa a les caigudes de la WebSocial de la CIC. 6.3. Actualitzar/redissenyar la web de l’EcoxarxAnoia. 6.4. Deixar els enllaços actuals de l’ecoxarxa a la web social de la CIC per derivar els contactes que puguin arribar-nos des de la CIC.

7. ASSEMBLEA MONOGRÀFICA ESTRATÈGICA

Lucie presenta una proposta de preparar una assemblea monogràfica de temes estratègics, degut a l’acumulació de temes a debatre. La proposta s’aprova, i Lucie presentarà una propera proposta desenvolupada a l’assemblea, per establir-ne tema i data.

8. INFO ALTERANOIA

Des de l’Alteranoia es presenta l’idea d’una trobada col·lectiva de grups i col·lectius de l’Anoia a l’octubre per veure la recepció del projecte i la posible implicació de l’ecoxarxa en la gestio dels serveis de la trobada.

————————————————————————————————————————

REVISIÓ D’ACORDS: S’aproven.

REVISIÓ DE CALENDARI: S’aprova.

I Trobada de Productores: 06/09/2014 Centre Cultural Cooperatiu (VDA)

Assemblea GTs: 10/09/2014 Centre Cultural Cooperatiu (VDA)

Assemblea Permanent EA: 17/09/2014 Local Social (IGD)

Capacitació Altes Auto-ocupacio: 18-19/09/2014 Aurea Social (BCN)

Inauguració CCC i El Rebost: 27/09/2014 Centre Cultural Cooperatiu (VDA)

APROVACIÓ DE L’ASSEMBLEA: No hi ha cap impugnació.

ASSITÈNCIA A L’ASSEMBLEA: 11 persones.

VALORACIÓ DE L’ASSEMBLEA: Positiva. Dinamica i efectiva.

—————————————————————————————————————————————————————

PROPERA CONVOCATÔRIA:

Assemblea Permanent: 17/09/2014 Local Social EA (IGD) 19/21 hores.

PUNTS PROPOSATS PROPERA CONVOCATÒRIA:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *