acta permanent 12/01/2016

Assemblea permanent 12/01/16

Ecoxarxanoia

Assistexein : Solso, Guim, Ana, Josep, Lu, Juli, Miquel, Artu, Lucie.

* Reestructuració EA
Solso i Guim ens proposen reestructurar una mica l’assemblea de l’EA almenys durant s’està creant la cooperativa d’Igualada.
Veient que la majoria de gent puja de Piera cap a Igualada per l’assemblea i que els estaran un temps molt liats amb la creació de la cooperativa no té molt de sentit seguir així.
Es proposa fer 2 nuclis de l’EA, un a Igualada treballant la proposta de cooperativa i un mes a prop de Piera qui gestionaria l’assemblea permanent. Els grups actius (Rebost, Informàtica, Educació, Acollida) seguiran funcionant com fins ara.
L’EA seria com la nostra bandera comuna d’ideologia així com l’estructura mare de la moneda social comarcal.
A més a més, seguirem fent activitats conjuntament com les fires, xarlas …
El Solso continua formant part del grup d’acollida i no deixés d’encarregar-se dels cartells pro, necessita els nous logos.

L’assemblea aprova aquesta proposta.
És debat on podríem fer les assemblees a Piera. Es proposa l’espai d’entitats o el local d’en José ara utilitzat per Artu i Lucie. És debat si és millor o no fer-lo en un espai public. De moment es proposa fer la primera al local d’en Jose.
Propera assemblea 27/01 a Piera, el local està al davant del Cal Biel, a prop de l’ajuntament. La porta és de fusta i hi ha un càrtel de ferro que posa “El Pa”.

*La Cooperadora
En Guim i en Solso ens informa que segueixen buscant gent interessada a formar part de la nova cooperativa i segueixen buscant un local gran (mínim 300m2). Han fet unes reunions i el projecte està ben rebut per altres organitzacions d’Igualada.
Tenen un mail coopdanoia@gmail.com
La pagina web encara no està funcionant.

*Fira
Com s’ha anul·lat la fira d’aniversari del Rebost, es proposa ficar una altra data. El rebost ho ha de decidir. Es podria fer al local de la Bastida a Igualada, tenen espai dins i un pati a fora. En Guim pot contactar amb ells i investigar quina data podria ser. Hem de parlar amb Dani i Diana a veure si es volen fer càrrec de l’organització. En tot cas el rebost ha d’investigar quina disponibilitat hi ha dels productors.
Per la programació, el grup d’acollida farà una xerrada, haurem d’invitar als auto-occupats de l’Anoia i es pensa que pel tema del menjar amb el que ens ofereixen les productores del rebost és suficient, no cal organitzar res més.

*CAC
Volen fer la següent reunió CAC a l’Anoia. Hem proposat fer-ho a Calafou. Es farà el dissabte 23 de gener de 10 a 18h. Estaria molt bé una màxima assistència dels usuaris del Rebost. Es proposa un punt “acceptació moneda social per als productors del rebost Anoia” encara que els productes no es poden distribuir via la CAC. Si la gent no pot assistir, es decideix invitar als membres de la CAC a una assemblea del Rebost.
Juli enviés un correu a la gent del Rebost per avisar-los.

*Assignació
En Miki ens recorda que l’any passat hem treballat moltíssim el tema de les assignacions pro que encara no hem acabat ni decidit res. Demana que hem de fer amb això i quin és la voluntat de l’assemblea. Diu que falta molt poc per acabar-ho i es proposa per fer-ho.
És debat quina sensació tenia cadascú i es decideix acabar-ho.

*Informàtica
La web encara s’està actualitzant pro falta molta informació dels projectes productius. Podeu enviar la vostra info al mail d’informàtica (informaticanoia@ecoxarxes.cat).

Ara que no funciona la xarxa social, no podem fer els punts d’assemblees online, demanem al grup d’informàtica crear un apartat a la web per poder fer-ho.
De moment inclourem els punts de les properes assemblees en l’acta de l’assemblea anterior.

*Ordre del dia 27/01
-Fira
-CAC
-Assignació
-Local a Piera i nova organització