Acta permanent 9/12/2015

Assamblea_9-12-2015

Assemblea general 9 de desembre de 2015

1) Punt informatiu comissió d’educació.
2) Punt informatiu enquesta ecoxarxa.
3) Fires
4) Informàtica
5) Punt de futur
6) Punt Rebost: Localització.
7) Punt Diana

1) Punt informatiu comissió d’educació.
El 15 de gener es vol fer el proper “Què ens qüestionem?” en el que ens plantejarem com moure la moneda social. La idea es fer-ho al local social de Sant Jaume Sesoliveres, però falta confirmar el
lloc.
El 19 de febrer volem fer el primer “I tu què saps?” on compartirem coneixements relacionats amb l’estalvi d’aigua i electricitat. L’espai està per concretar, però serà a Igualada.
El 18 de març farem un altre “Què ens qüestionem?” en el que parlarem dels diferents graus d’implicació i compromís i que es farà a l’espai d’entitats de Piera.
2) Punt informatiu enquesta ecoxarxa.
Hem rebut 31 respostes de les quals, 16 persones són actives. Les altres argumenten: Manca de temps, dificultats transport, No entenen de què parlem, desencant amb el rebost, dubtes amb
l’ideari, problemes d’horaris, desconeixement de la manera d’obtenir ecos.

2  persones demanen la baixa. El Miquel passarà les direccions a informàtica.

Decidim guardar les dades que s’extreuen de l’enquesta per a prendre-ho com a referència per fer millores. L’Anna farà un resum i es penjarà al Titanpad.
3) Fires
Es pregunta si la fira que hi ha plantejada pel dia 19 de desembre segueix endavant, ja que encara no s’ha iniciat de difusió per les xarxes. L’assemblea diu de tirar-ho endavant. Es passarà per la llista de correu perquè la gent en faci difusió pels canals que consideri. S’insta als productors a que vinguin
tots.
4) Informàtica
Es recorda que fa un temps en Nil va passar dues propostes de nou logo per la ecoxarxa. S’aprova fer el canvi de logo per la proposta que va agradar més de les que va fer en Nil. Des de la comissió d’informàtica es planteja de posar la web al dia donant-li un nou aspecte en concordança amb el nou logo.
5) Punt de futur
Solso explica que s’ha engegat la iniciativa de fer una cooperativa integral a Igualada amb diferents espais i projectes productius. S’estan buscant projectes productius solvent que busquin un espai a Igualada. A l’assemblea hi ha consens en recolzar la iniciativa. Es queda que més endavant, es presentarà el projecte amb més detall. El divendres 11 de desembre, a les 18h al Delícies es farà la següent reunió del projecte.

6) Localització del Rebost
Des de la Fonda s’ha demanat al Rebost que s’ubiqui en un altre espai. Per tant, estem buscant espai. Estaria bé aprofitar aquesta circumstància per dividir el rebost i que n’hi hagin 2 a partir
d’ara. Estaria bé fer arribar propostes de diferents espais que coneguem que puguin acollir el rebost i que tinguin internet.
De moment, les propostes que hi ha són:
A Piera: Antro.
A Igualada: Delícies.
7) Punt Diana
Comenta que està amb tractes per un local per ús propi, el qual, també podria ser utilitzat per l’ecoxarxa. Diu que primer l’anirà a veure i ens dirà el què. Està a la plaça de la Creu d’Igualada.