Assemblea permanent 06/04/2016

ASSEMBLEA ORDINARIA
DATA: 6 abril 2016
LLOC: ANTRO (c/ de la Plaça 31) Piera
HORA: 7,15
Pren acta: Alba
Facilitador: Juli
Temps: Anna
Torns: Josep
Assitents: Artu, Lucie, Juli, Miquel,Pere, Josep, Anna, Alba
ORDRE DEL DIA:
1 – Valoracio VI Fira
2 – Fulletons
3 – Si l’Antro!
4 – Comptes CES
5 – Inormacions sobre la fira del 4 de juny

Valoracio VI Fira
El Grup de Fires fa una valoració positiva de la fira. Es van aconseguir els objectius marcats. Hi ha hagut una despesa imprevista per la taula que s’ha fet malbé. Són 85€ que han sortit de la caixa de la Ecoxarxa.
Apunten que no va sortir molt be el tema del auto-ocupat i dona a la reflexió de replantejar les properes fires, que tothom sigui el més autogestionat possible.

També es Proposa un calendari per fer 4 Fires l’any
Dates proposades: Propera: 25/26 de juny / 22/23 d’octubre / gener
També es vol proposar que es faci a altres localitats de l’Anoia amb la cooperació del grup de fires i els interessats en portar la Fira de la Ecoxarxa a la seva localitat. (s’enviarà per socisanoia)

Hi ha una queixa per la no assistència d’Igualada i Calafou.

Per tractar el tema de la informació que ha sortit al canal taronja en Miquel fa la proposta de fer notes de premsa per assegurar-nos que la informació que traspassa sigui la que volem.

­Es vol saber l’estat de comptes i què s’ha gastat a la Fira. S’han gastat 110€ en menjar; han entrat 48€ i s’ha gastat 85€ en la taula.

Fulletons
La Lucie informa que el Nil, voldria arreglar els fulletons. I pregunta si volem canviar alguna cosa?

El Juli planteja sobre els fulletons que també hi ha un tema econòmic. Encara no sabem el preu. Es van fer 100 panfletos.
La valoració dels fulletons és que van funcionar bé a la Fira.
Es proposa que estiguin els fulletons en pdf a la web per poder descarregar-se’ls.

Si l’Antro!
La Lucie comenta estar molt contenta per la neteja que s’ha fet.

Queda aclarit que les claus de l’Antro quedaran: a Cal Masover, al casc antic Cals 15/taller del Pere i a Cal Lari
Es planteja el dubte de si fer la inauguració el dia 23 d’abril perquè coincideix amb la Fira del Sant Crist de Piera i Sant Jordi i el Hack the Earth de Calafou. Hi ha diverses opinions però el fet és que encara queda feina per fer a l’antro. Sobretot portar coses de la Ecoxarxa. S’anima a que es comencin a portar llibres, productes o informacions pel Si l’Antro!
S’ha d’acabar de parlar el tema al grup de Si l’Antro.

Comptes CES
La Lucie recorda que a l’assemblea passada es va tractar crear nous comptes CES (grup de fires/ Si l’Antro / Administració) qui s’encarrega?

Es decideix que cada grup fa el seu compte de CES.

Es torna a obrir el debat de com han de funcionar els comptes de rius de cada grup de treball. No hi ha un consens. També surt el tema de com s’han de gestionar els euros de la Ecoxarxa. Està clar que de moment, el Rebost i el Si l’Antro tenen comptes diferenciats. Però no queda clara l’economia dels diferents grups.

Es posa sobre la taula el tema del Rebost que funciona massa separat de la Ecoxarxa.

Es proposa de començar a buscar dates per fer unes noves jornades assemblearies per parlar de quina estratègia seguir amb la Ecoxarxa, ja que l’economia ha fet sorgir dubtes.

Informacions sobre la fira del 4 de juny
En Josep parla de la fira de Igualada del 4 de juny, es diu Coop de Cap (Fira d’Economia Solidària i Cooperativa) Van les Cooperatives (Fiare, eticom, cerveses de Tous, Som Energia, Naturalment, Positivament, L’Aresta, Cuina del Comú, Horta Lliure, l’Ecoxarxa….)

Serà de 10 a 14h. A la pl. de Pius XII. S’ha de pagar el punt de llum a Igualada i el que faran serà agafar la llum de la Teixidora. S’ha de pensar quina paradeta s’ha de muntar… què, qui, com.
Reunió per la organització dia 7 a les 19h

El què es diu és de no carregar al grup de fires amb aquesta parada. Si ja n’hi ha gent que està interessada en anar que s’organitzin per saber que portar.

També es comenta que en aquesta fira ja que hi ha projectes de la Ecoxarxa que participen (Horta Lliure, L’Aresta, Positivament, La cuina del Comú…), que tinguin un cartellet on es vegi que són de la EA.

Temes pendents per la propera asssemblea:

– Economia de la EA (Tresoreria i comptabilitat)
– Començar a pensar en unes Jonades Assemblearies!!