Assemblea 27/4

Acta Si l’Antro 27/4

Juli, Lucie, Alba

Gestió del menjar

Perquè no es faci malbé el menjar i poguem tenir-ho una mica organitzat, crearem un grup de persones interessades en portar menjar. Cada setmana li tocarà a una persona.
Farem una llista dels productes que hi ha setmanalment visibles per a tots i així sabrem què s’ha de gastar cada setmana,
Podem fer comandes al rebost per pa i altres.
Fa falta una torradora o un forn petit elèctric pel local.
La compra de productes serà principalment en ecos, o com a mínim que accepti un 50% de moneda social.

Condicions de stock de productes

Hi ha diferents propostes:

– carregar un 15% al cost del producte (ho assumeix qui ho compra)
– el 15% ja està dins del cost del producte (ho assumeix el productor)
– Sense tocar el cost dels productes de stock, i només en el cas de fer tallers, hi hauria un percentatge afegit pel local.
– No fer cap tipus d’increment als productes / ni tallers dels que exposin o facin tallers. (llavors el local treuria els euros per pagar el lloguer només de la barra)

No es pren una decisió fins saber si la CIC pagarà el lloguer del local per fer les altes dels auto-ocupats. Ho sabrem a la següent assemblea.

Farem un mail per fer crida a tots els socis per exposar al Si l’Antro. El dia 11 de maig farem una reunió amb els socis que vulguin portar stock per parlar de les condicions.

Inauguració

Intentarem coincidir amb la Xerrada d’Educació.